logo

WordPress onderhoud en ondersteuning

WordPress is een populair platform dat door veel bedrijven wordt gebruikt om hun websites te maken en te beheren. Omdat er zoveel functies en opties beschikbaar zijn, kan het soms overweldigend zijn om zelf te navigeren en problemen op te lossen. Dat is waar bedrijfsondersteuning van pas komt. Door de hulp in te roepen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in WordPress-ondersteuning, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun website soepel blijft werken.

Waarom WordPress onderhoud uitbesteden?

Een van de belangrijkste voordelen van het inschakelen van een bedrijf voor WordPress-ondersteuning is de expertise en ervaring die zij met zich meebrengen. Als professional  ben ik goed op de hoogte van de ins en outs van het platform, zodat ik eventuele problemen snel zal kunnen identificeren en oplossen. Of het nu gaat om een bug in de code, een compatibiliteitsprobleem met een plug-in of een probleem met de prestaties van de website, met WordPress-ondersteuning kan ik u de nodige oplossingen bieden.
Kijk ook op onze diensten pagina voor een compleet beeld van wat we voor u kunnen betekenen.

Naast het oplossen van technische problemen kan ik ook begeleiding en advies geven over hoe u uw website kunt optimaliseren voor betere prestaties. Dit omvat zaken als het verbeteren van de sitesnelheid, het verbeteren van beveiligingsmaatregelen en het implementeren van best practices voor SEO. Door mijn aanbevelingen op te volgen, kan ik ervoor zorgen dat uw website niet alleen goed functioneert, maar ook meer bezoekers trekt en meer leads genereert.

Een ander voordeel van het inschakelen van mij voor WordPress-ondersteuning is het gemak dat het biedt. In plaats van urenlang zelf een probleem op te lossen, kunt u eenvoudigweg contact opnemen met mij en het probleem voor u laten oplossen. Hierdoor maakt u tijd vrij om u te concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf, in de wetenschap dat uw website in goede handen is.

De oorzaak van een gehackte website is in de meeste gevallen achterstallig onderhoud: de updates voor WordPress, thema en plugins zijn niet bijgewerkt. In andere gevallen is het wachtwoord van een beheerder bemachtigd.

Onderhoud WordPress

Bovendien biedt ik u naast specialisatie in WordPress-ondersteuning ook doorlopende onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw website veilig en up-to-date blijft. Dit omvat regelmatige back-ups, software-updates en beveiligingsscans om u te beschermen tegen potentiële bedreigingen. Door in deze diensten te investeren kunnen bedrijven kostbare downtime en beveiligingsinbreuken vermijden die een negatieve impact kunnen hebben op hun online aanwezigheid.
Lees op WordPress.org meer over wat WordPress inhoudt.

Concluderend kan worden gezegd dat WordPress-ondersteuning door mij een waardevolle hulpbron kan zijn voor bedrijven die een professionele en betrouwbare website willen onderhouden. Met mijn expertise, begeleiding en voortdurende onderhoudsdiensten kan ik ervoor zorgen dat uw website soepel en effectief functioneert. Dus als je met technische problemen op je WordPress-site kampt, overweeg dan om contact op te nemen met mij voor ondersteuning. Je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

Website en mail verhuizen

 • Wij verhuizen je website en mail kosteloos naar onze servers.
 • Wij updaten WordPress, je thema’s en plug-ins en bewaken dit.
 • Wij beveiligen de website met een SSL certificaat.
 • Wij monitoren continu de uptime van je website.
 • Wij bewaken en beveiligen de website continu tegen hackpogingen.
 • Wij installeren een anti-spam plug-in wat spam via de formulieren behoorlijk vermindert.
 • Wij leveren uitmuntende support en ondersteuning.
 • Wij zijn bereikbaar via: mail, app, telefoon of bij ons op kantoor.
 • Wij maken dagelijkse backups van je website(s) die we 60 dagen bewaren.
 • Hosting op supersnelle cloud servers
 • Google analytics integratie in combinatie met Search console mogelijk. Zodat u weet met welke zoekwoorden men op uw website komt.
 • Ondersteuning bij aanpassingen van content
 • Mailadressen (IMAP, POP en webmail)
 • .nl domein gratis geregistreerd
 • Persoonlijke hulp bij mail instellingen
 • Dit voor slechts: €20,- per maand

Neem vrijblijvend contact op.

Deel dit bericht: