Websites en shops in Berlicum

Haal meer uit je bedrijf in Berlicum

Vele bedrijven en ZZp-ers in Berlicum, maar ook van Almere tot Roermond hebben VGWdesign ingeschakeld voor het design en de bouw  van hun websiteHaal meer uit je bedrijf in Berlicum met een doeltreffend en professioneel website design.

Als een klant je website de eerste keer bezoekt, is de vormgeving van je website het eerste wat hij ziet. Wat straalt de website uit? Komt deze professioneel en betrouwbaar over? Is de website gemakkelijk in het gebruik? Heeft de site een duidelijke navigatie? Dit geeft de klant een eerste indruk, daarna besluit hij verder te kijken. Of hij gaat naar de website van een concurrent. Een professioneel website design is dus van het grootste belang om nieuwe klanten aan te trekken. En ook de bestaande klanten te behouden! 

Kies voor een professionele website van VGWdesign

VGWdesign helpt je graag bij het ontwerpen van een mooi en doeltreffend website design. 
Bij het ontwerpen van een website design houden we rekening met allerlei voorwaarden. Ten eerste moet worden gekeken naar de doelgroep. Wat trekt je doelgroep aan? Zachte tinten, of juist felle kleuren? Waarom zou een klant voor jou moeten kiezen, in plaats van een concurrent? Op basis van dit soort vragen ontwerpen we een passend webdesign voor jou. Zo zetten we je website in de spotlight. VGWdesign biedt verschillende diensten aan, hierdoor kunnen wij een compleet pakket aan internetdiensten leveren. Ook voor webhosting, huisstijl ontwerp en het veilig en goed werkend houden van je WordPress website. Dit voor erg gunstige tarieven.

Je bedrijf in Berlicum online. Onze diensten:

 • Het professioneel ontwikkelen van je website
 • Het onderhoud van je WordPress website. Dus alle updates van thema en plug-ins veilig verzorgen. Niet verplicht, wel belangrijk.
 • De SEO resultaten verbeteren. Dus je positie  in Google.
 • Het professioneel ontwerpen en bouwen van je Woocommerce webshop

Web bureau voor je bedrijf in Berlicum

Voordat we voor je bedrijf een website bouwen, komen wij graag  even op bezoek. Wij zijn met regelmaat voor ondernemers in  de regio Berlicum actief. We kunnen met een bezoek kennismaken met je bedrijf. Dan krijg je geen verkooppraatje, maar wel een eerlijk verhaal . Je verkrijgt hierdoor een website welke het meest geschikt voor je branche. Een bezoek van 1 uur is gratis.  Ook is een bezoek bij ons in Heeswijk-Dinther na afspraak mogelijk

Zoek je een webdesigner / webbouwer in Berlicum

Dan hoef je niet verder te zoeken. Je wilt je nieuwe website natuurlijk laten maken door een vertrouwde partner. Een ondernemer die in je eigen regio actief is, die de markt waarin jij opereert kent. Met web bureau VGWdesign kiest u voor een betrouwbare webdesigner die snel reageert. Bij vragen neem je contact op en er wordt snel gereageerd.

Ton van Uden website door vgwdesign

Webdesign in Berlicum

Wij doen meer dan het bouwen van websites. Ook bouween we webshops in Woocommerce. Dit naast het design van je website. Je krijgt niet alleen een mooie goed werkende website, maar ook een goede SEO structuur van je website of webshop. Zodat je bedrijf snel gevonden wordt.

Wij werken met WordPress en bekende moderne thema’s die constant veilig en up to date gehouden worden door de programmeurs. Wil je zelf tekst en foto’s bewerken, dan kunnen we dat heel gebruiksvriendelijk voor je instellen. Dan kunt u zelf heel gemakkelijk foto’s en tekst bewerken zonder de lay-out te breken. Toch een goed gevoel.

Je wilt natuurlijk snel gevonden worden in Google

Je website wordt goed gevonden in Google en Bing. Om dit te bewerkstelligen wordt de site met goede semantische code opgebouwd met de juiste zoektermen. Zodat Google de juiste bezoekers naar jouw website verwijst. Dat is natuurlijk het doel.

Webdesign: de stappen

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met het analyseren van de doelgroep. Een webdesign template kun je zo kopen. Wij passen het echter compleet aan zodat het perfect past bij je bedrijf.

Een snelle manier om een mooie website te bouwen. Het traject is dan een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

 1. Je selecteert een template ontwerp uit het ruime aanbod.
 2. Je kiest samen met ons het kleurenpalet waarmee gebouwd wordt.
 3. Je zorgt voor goede foto’s of laat ons de foto’s verzorgen.
 4. We bouwen een wireframe. Dat toont de structuur van de pagina. En wordt je niet afgeleid door kleuren en foto’s van een bestaande template.
 5. We bewerken het wireframe met je tekst en uw foto’s.
 6. We passen dit toe op een homepage in concept en een basis pagina. Daarop volgt je beoordeling.
 7. Spreken deze pagina’s je aan, dan bouwen we de andere pagina’s volgens dit ontwerp.
Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf het begin. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan krijg je echt een  origineel design.

Klanten uit Berlicum over VGWdesign

Scroll naar boven