Website in Schijndel

Haal meer uit je bedrijf in Schijndel

Vele ondernemers van Schijndel, Uden tot Nijmegen hebben VGWdesign ingeschakeld voor het webdesign van hun websiteHaal meer uit je bedrijf in Schijndel met een opvallend website design.

Als een klant jouw website de eerste keer bezoekt, is de vormgeving van je website het eerste wat hij ziet. Wat straalt de website uit? Ziet de website er professioneel en betrouwbaar uit? Is de website gemakkelijk in het gebruik? Dit geeft de klant een eerste indruk, daarna besluit hij verder te kijken, of naar de website van een concurrent surft. Een professioneel website design is dus van het grootste belang om nieuwe klanten aan te trekken. En ook de bestaande klanten te behouden! 

Kies voor een mooie website van VGWdesign

VGWdesign helpt je graag bij het ontwerpen van een mooi en doeltreffend website design. 
Bij het ontwerpen van een website design houden we rekening met allerlei voorwaarden. Ten eerste moet worden gekeken naar de doelgroep. Wat trekt je doelgroep aan? Zachte tinten, of juist felle kleuren? Een eigentijdse, moderne uitstraling of juist een klassieke stijl? Daarnaast is het belangrijk wat jij wilt communiceren naar je doelgroep. Waarom zou een klant voor jou moeten kiezen, in plaats van een concurrent? Op basis van dit soort vragen ontwerpen we een passend website design voor jou. Zo zetten we je website in de spotlight. VGWdesign biedt verschillende diensten aan, hierdoor kunnen wij een compleet pakket aan internetdiensten leveren. Dit voor erg gunstige tarieven.

Je bedrijf in Schijndel naar een hoger plan tillen. Dat doen we zo.

 • Het professioneel ontwerpen en bouwen van uw nieuwe website
 • Het onderhoud van uw WordPress website. Dus updates van thema en plug-ins veilig verzorgen. Niet verplicht, wel raadzaam.
 • De SEO resultaten verbeteren. Dus de vindbaarheid in Google.
 • Het professioneel ontwerpen en bouwen van uw Woocommerce webshop 

Web bureau voor uw bedrijf in Schijndel

Voordat we voor u een website maken, komen wij graag  even op bezoek. Wij zijn met regelmaat voor ondernemers in regio Schijndel en Veghel actief. we kunnen met een bezoek kennismaken met uw bedrijf. Dan krijgt u geen verkooppraatje, maar wel een no nonsens verhaal, . U verkrijgt hierdoor een website best geschikt voor uw branche. Een bezoek van 1 uur is gratis.  Ook is een bezoek bij ons na afspraak mogelijk.

Zoekt u een webdesigner / webbouwer in Schijndel?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. U wilt uw nieuwe website natuurlijk laten maken door een echt vertrouwde partner. Een ondernemer die in uw eigen regio actief is, die de markt waarin u opereert kent en direct te benaderen is. Met web bureau VGWdesign kiest u voor een betrouwbare webdesigner die snel reageert. Bij vragen neemt u contact op en er wordt snel gereageerd.

beleef beieren

Webdesign in Schijndel

Wij doen meer dan het bouwen van websites, webshops in Woocommerce naast het design van een website. U krijgt niet alleen een mooie goed werkende website, maar ook een goede SEO structuur van uw website of webshop. Zodat uw bedrijf snel gevonden wordt in Google.

Wij werken met WordPress en bekende moderne thema’s die constant veilig en up to date gehouden worden door de programmeurs. Daarnaast werken we met professionele pagebuilders als Elementor Pro en Brizy Pro. Wilt u zelf tekst en foto’s bewerken, dan kunnen we dat heel gebruiksvriendelijk voor u instellen. Dan kunt u zelf heel foto’s en tekst bewerken zonder de lay-out te breken. Toch een veilig gevoel.

U wilt natuurlijk gevonden worden in Google

Je website wordt goed gevonden in Google en Bing. Om dit te bewerkstelligen wordt de site met goede semantische code opgebouwd met de juiste zoektermen. Zodat Google de juiste bezoekers naar jouw website verwijst. Dat is natuurlijk het doel.

Webdesign: de stappen

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met het analyseren van de doelgroep. Een webdesign template kun je zo kopen. Wij passen het aan zodat het perfect past bij uw bedrijf.

Een snelle manier om een mooie website te bouwen. Het traject is dan een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

 1. U kiest een ontwerp uit het ruime aanbod.
 2. U kiest in samenspraak met ons het kleurenpalet waarmee gebouwd wordt.
 3. U zorgt voor goede foto’s of laat ons foto’s verzorgen.
 4. We maken een wireframe. Dat toont de structuur van de pagina. En wordt u niet afgeleid door kleuren en foto’s van een template.
 5. We vullen het wireframe met uw tekst en uw foto’s.
 6. We passen dit toe op een homepage in concept en een basis pagina. Daarop volgt uw beoordeling.
 7. Spreken deze pagina’s u aan, dan bouwen we de andere pagina’s volgens dit ontwerp.
Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf de eerste regel. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan hebt u echt een zeer origineel design.

Klanten over VGWdesign

Scroll naar boven