WEBSITE
NIJMEGEN

Een website die conversie oplevert
en dus winst!
webdesign uden

Design

Maatwerk: Indien nodig ontwerpen we uw website volledig voordat we met de bouw beginnen. Dit is het meest bewerkelijke en daarom het duurste.

Template: of u kiest een bestaand design wat we naar uw wensen aanpassen.

Website Nijmegen

Welk platform kiest u?

WordPress: heeft alle mogelijkheden zoals zelf tekst en foto’s aanpassen, bloggen, een leden website van een grote organisatie of vereniging. Het heeft wel onderhoud nodig. Dat wil zeggen het regelmatig updaten van de WordPress kern, gebruikte plug-ins en thema.

HTML: alleen een brochure website nodig waarin u uw bedrijf presenteert.  Waarbij er weinig in de content  aangepast hoeft te worden. Dan is een website gebouwd in HTML voldoende. Onderhoud is hier nagenoeg niet nodig.

SEO advies

SEO staat voor Search Engine Optimization. In gewoon Nederlands zoekmachine optimalisatie. 

SEO is het optimaliseren van (mobiele) sites  om hogere posities in zoekmachines te realiseren op relevante keywords. Keywords zijn de termen waarmee men zoekt.

Doordachte WordPress website in Nijmegen

Een website die conversie oplevert

Komen er wel bezoekers op de  website van je bedrijf in Nijmegen, maar zijn ze snel weer weg zonder iets te doen? Wij als WordPress website specialisten kunnen jou helpen!

Een goed design is gericht op het overbrengen van de boodschap.

De juiste boodschap breng je niet alleen over met een mooi webdesign, maar het moet natuurlijk ook gebruiksvriendelijk zijn. Waarom bezoekt men jouw website? Waar zijn deze mensen naar op zoek? Ze moeten meteen vinden waar ze voor komen op jouw website.

Huisstijl van je bedrijf

Het design wordt op de huisstijl van je bedrijf afgestemd, en op vindbaarheid en conversie gebouwd. VGWdesign richt zich als web bureau op de omgeving  Nijmegen en ontwerpt een webdesign dat rekening houdt met alle elementen voor jouw online succes. Wij spreken graag met je af bij ons in het Brabantse Heeswijk-Dinther waar we je graag vertellen wat er met WordPress allemaal kan.

WEBSITE IN NIJMEGEN

Ben jij met je bedrijf gevestigd in de regio  Nijmegen en wil jij samenwerken met een gepassioneerde webdesigner? Dan ben je als  Nijmegens bedrijf bij VGWdesign aan het juiste adres. Hier vindt je de kennis en een eerlijk advies. Kom langs op de koffie en kom vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden.

Responsive

Webdesign moet afgestemd worden op elk apparaat: desktop, tablet en mobiel. Wij ontwikkelen, in samenspraak met u effectieve responsive designs. Het design moet logisch in elkaar steken, functioneel zijn , en semantisch goed gebouwd worden, gericht op vindbaarheid met als doel een hoge conversie.

SEO geoptimaliseerd. On en Off page seo.

Je wilt dat je website bijdraagt aan de resultaten van je bedrijf. Wij houden tijdens de bouw rekening met de wensen van je bedrijf. Om dit te realiseren wordt de site zorgvuldig opgebouwd met de juiste zoektermen op de juiste plaats. Dit is het on page seo deel.

Het Off page deel behelst het promoten van je website buiten de pagina. Voorbeelden hiervan zijn Linkbuilding en Page Rank optimaliseren. 

Hiervoor zijn verschillende technieken. Vraag vrijblijvend advies aan. Zodat jouw website de aandacht krijgt die het verdiend.

IS WEBDESIGN VIA EEN TEMPLATE PRAKTISCH?

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met goed doordacht webdesign. Een webdesign template kun je kopen. Dat is zo, maar voor een conversie verhogende WordPress website heb je niet alleen een goed thema nodig. Out of the box heb je niet zomaar een op jouw bedrijf toegepast ontwerp.

Het is wel een economische manier om een mooie website te bouwen. Het ontwikkeltraject is dan natuurlijk een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

  1. U kiest een design uit de verschillende mogelijkheden.
  2. Samen met ons kiest u de kleuren waarmee gewerkt wordt.
  3. U zorgt voor goede foto’s of laat ons goede foto’s zoeken of maken.
  4. We passen dit toe op een homepage ontwerp en een basis pagina. Daarna kunt u deze pagina’s beoordelen.
  5. Spreken deze pagina’s u aan, dan bouwen we de andere pagina’s ook volgens dit ontwerp.
Dan is er nog een tussenvorm mogelijk. Het werken met eerder ontworpen en  voorgeprogrammeerde modules. Hier kunt u in samenwerking met ons de opbouw van elke pagina zelf bepalen.

Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf de eerste regel. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan hebt u echt een zeer origineel design.
Scroll naar boven