Website laten maken in Nijmegen

Professioneel webdesign in Nijmegen

Veel bedrijven van Nijmegen en omgeving tot  Veghel hebben VGWdesign ingeschakeld voor het ontwerpen en bouwen van hun website. Naast een goede website bouwer in de buurt zoekt u een vertrouwd en ervaren webdesign bureau dat voldoende kennis heeft. En daarbij ook uw aspiraties online goed kan ondersteunen. VGWdesign biedt verschillende diensten aan, hierdoor kunnen wij een compleet pakket aan diensten leveren. Dit voor erg gunstige tarieven

 • Het ontwikkelen van uw nieuwe website
 • Het onderhoud van uw WordPress website. Dus updates van thema en plug-ins veilig verzorgen.
 • De SEO resultaten verbeteren. Dus de vindbaarheid in Google.
 • Het professioneel bouwen van uw Woocommerce webshop 

Web bureau voor uw bedrijf in Nijmegen

Wij zijn met regelmaat voor ondernemers in regio Nijmegen actief.  Ook voor uw bedrijf bouwen we graag een goede online presentatie. U kunt bij ons op bezoek komen. Dan krijgt u geen verkooppraatje, maar wel een eerlijk verhaal, . U verkrijgt hierdoor een webdesign wat het meest geschikt voor uw branche. Een bezoek van 1 uur is gratis.  

Zoekt u een webdesigner / webbouwer in Nijmegen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt uw nieuwe website natuurlijk laten maken door een echt vertrouwde partner. Een ondernemer die in uw eigen regio actief is, die de markt waarin u opereert kent en waarbij deze direct te benaderen is. Met web bureau VGWdesign kiest u voor een betrouwbare webdesigner die snel reageert. Bij vragen neemt u contact op en er wordt snel gereageerd.

website bouwer berlicum

Webdesign in Nijmegen

Wij doen meer dan het bouwen van websites, webshops in Woocommerce naast het design van een website. U krijgt niet alleen een mooie goed werkende website, maar zorgen wij ook voor een goede SEO structuur van uw website of webshop. Zodat uw bedrijf snel gevonden wordt in Google.

Wij werken met WordPress en bekende moderne thema’s die contstant veilig en up to date gehouden worden door de programmeurs. Daarnaast werken we met moderne pagebuilders als Elementor Pro en Brizy Pro. Wilt u zelf tekst en foto’s bewerken, dan kunnen we dat heel gemakkelijk voor u instellen. Dan kunt u naar hartenlust foto’s en tekst bewerken zonder de lay-out door de war te brengen. Toch fijn om zo te kunnen bewerken.

Goed gevonden worden in Google

Je website wordt goed gevonden in Google en Bing. Om dit te bewerkstelligen wordt de site met goede code opgebouwd met de juiste zoektermen. Zodat Google de juiste bezoekers naar jouw website verwijst. Dat is natuurlijk het doel.

Webdesign: zo gaan we te werk.

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met doordacht webdesign. Een webdesign template kun je zo kopen. Wij passen het aan zodat het perfect past bij uw bedrijf.

Een snelle manier om een mooie website te bouwen. Het traject is dan een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

 1. U kiest een ontwerp uit het ruime aanbod.
 2. U kiest in samenspraak met ons het kleurenpalet waarmee gebouwd wordt.
 3. U zorgt voor goede foto’s of laat ons foto’s verzorgen.
 4. We maken een wireframe. Dat toont de structuur van de pagina. En wordt u niet afgeleid door kleuren en foto’s van een template.
 5. We vullen het wireframe met uw tekst en uw foto’s.
 6. We passen dit toe op een homepage in concept en een basis pagina. Daarop volgt uw beoordeling.
 7. Spreken deze pagina’s u aan, dan bouwen we de andere pagina’s volgens dit ontwerp.
Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf de eerste regel. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan hebt u echt een zeer origineel design.

Klanten over VGWdesign

Scroll naar boven