Webdesign Uden

Professionele website laten bouwen in Uden.

Al vele bedrijven in Uden en Veghel hebben VGWdesign ingehuurd voor het bouwen van hun website. Naast een web bureau in de buurt zoekt u een vertrouwde en ervaren partner die voldoende kennis heeft en uw aspiraties online goed kan ondersteunen. Wij bieden verschillende diensten aan.  Hierdoor kunnen wij een compleet pakket aan internetdiensten leveren. Dit voor erg gunstige tarieven. .

Onze internet diensten bestaan uit:

 • Het ontwikkelen van uw nieuwe website
 • Het onderhoud van uw WordPress website. Dus updates van thema en plug-ins veilig verzorgen.
 • De SEO resultaten verbeteren. Dus de vindbaarheid in Google.
 • Het professioneel bouwen van uw Woocommerce webshop 

Web bureau voor uw bedrijf in Uden

Voordat we voor u een website maken, komen wij graag  even op bezoek. Wij zijn met regelmaat voor ondernemers in regio Heeswijk-Dinther, Veghel, Oss en Uden actief. We kunnen met een bezoek kennismaken met uw bedrijf. Dan krijgt u geen verkooppraatje, maar wel een eerlijk verhaal, Een bezoek van 1 uur is gratis.  Ook is een bezoek bij ons na afspraak mogelijk.

Zoekt u een webdesigner / webbouwer in Uden en omgeving?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt uw nieuwe website natuurlijk laten maken door een echt vertrouwde partner. Met web bureau VGWdesign kiest u voor een betrouwbare webdesigner die snel schakelt. Bij vragen neemt u contact op en er wordt snel gereageerd.

kuijpers-una

Webdesign in Uden

Wij doen meer dan het bouwen van websites. Ook verzorgen we de ontwikkeling van webshops in Woocommerce. Dit naast het design van desgewenst een complete huisstijl. U krijgt niet alleen een mooie goed werkende website, maar zorgen wij ook voor een goede SEO structuur van uw website of webshop. Zodat uw bedrijf snel gevonden wordt in Google.

Wij werken met WordPress en bekende moderne thema’s die contstant veilig en up to date gehouden worden door de programmeurs. Daarnaast werken we met moderne pagebuilders als Elementor Pro en Brizy Pro. Wilt u zelf tekst en foto’s bewerken, dan kunnen we dat heel gemakkelijk voor u instellen. Dan kunt u naar hartenlust foto’s en tekst bewerken zonder de lay-out door de war te brengen. Toch fijn om zo te kunnen bewerken.

Goed gevonden worden in Google

Je website wordt goed gevonden in Google en Bing. Om dit te bewerkstelligen wordt de site met goede code opgebouwd met de juiste zoektermen. Zodat Google de juiste bezoekers naar jouw website verwijst. Dat is natuurlijk het doel.

Webdesign: zo gaan we te werk.

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met doordacht webdesign. Een webdesign template kun je zo kopen. Wij passen het aan zodat het perfect past bij uw bedrijf.

Een snelle manier om een mooie website te bouwen. Het traject is dan een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

 1. U kiest een ontwerp uit het ruime aanbod.
 2. U kiest in samenspraak met ons het kleurenpalet waarmee gebouwd wordt.
 3. U zorgt voor goede foto’s of laat ons foto’s verzorgen.
 4. We maken een wireframe. Dat toont de structuur van de pagina. En wordt u niet afgeleid door kleuren en foto’s van een template.
 5. We vullen het wireframe met uw tekst en uw foto’s.
 6. We passen dit toe op een homepage in concept en een basis pagina. Daarop volgt uw beoordeling.
 7. Spreken deze pagina’s u aan, dan bouwen we de andere pagina’s volgens dit ontwerp.
Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf de eerste regel. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan hebt u echt een zeer origineel design.

Klanten over VGWdesign

Scroll naar boven