WEBDESIGN
NIJMEGEN

Een professioneel design voor uw website
webdesign eindhoven

Webdesign Nijmegen

Template: u kiest een bestaand design en dat pas ik aan uw wensen aan. De snelste manier. Vindt u een bepaalde website echt het perfecte plaatje , dan kan ik die als voorbeeld gebruiken. Dan wordt het geen kopie, maar een start concept.

Maatwerk webdesign: ik ontwerp uw webdesign in Nijmegen website helemaal voordat de bouw ervan start.  Dit is een erg arbeidsintensieve en dus duurdere variant. 

Website bouw

WordPress: alle mogelijkheden zoals zelf content aanpassen, bloggen, reserveringen en boekingen instellen etcetera. Vraag bij twijfel vrijblijvend advies over wat u nodig hebt 

HTML: alleen een brochure website nodig waarin u uw bedrijf presenteert.  Dan is een website gebouwd in HTML een prima keus. Voordeel: supersnel. Nu ook via Cloud hosting: veilig zelf de tekst en foto’s aanpassen zonder dat u de lay-out verstoort.

SEO advies

SEO staat voor Search Engine Optimization. In gewoon Nederlands zoekmachine optimalisatieDoel: hoog in Google.

SEO is het optimaliseren van (mobiele) sites  om hogere posities in zoekmachines te realiseren op relevante keywords. Keywords zijn de termen waarmee men zoekt.

Dit in een vlotte leesbare stijl. Het moet voor mensen interessant zijn. Maar goed te indexeren door zoekmachines.

Doordacht WordPress webdesign in Nijmegen

Een webdesign waarmee u zich professioneel profileert

Een goed design brengt de boodschap goed over.

De juiste boodschap breng je niet alleen over met een mooi webdesign, maar het moet natuurlijk ook gebruiksvriendelijk zijn. Waarom bezoekt men jouw website? Waar zijn deze mensen naar op zoek? Ze moeten meteen vinden waar ze voor komen op jouw website. Voor jouw bedrijf in Nijmegen. Bekijk hier een van onze projecten: Beleef Beieren.

Huisstijl van je bedrijf in Nijmgen

Het design wordt op de huisstijl van je bedrijf afgestemd, en op vindbaarheid en conversie gebouwd. VGWdesign richt zich als web bureau onder andere op de omgeving Nijmegen en ontwerpt een webdesign dat rekening houdt met alle elementen voor jouw online succes. Wij spreken graag met je af bij ons in Heeswijk-Dinther waar we je graag vertellen wat er met WordPress allemaal kan. Of we komen naar je toe.

Google

Google is natuurlijk de koning van de zoekmachines. Het heeft een marktaandeel in Nederland van zo’n 90% op desktop. Mobiel is dit zelfs 98%! Websites door VGWdesign worden SEO optimaal gebouwd. en zo ingesteld dat bij een nieuw bericht en wijzigingen in pagina’s meteen Google een seintje krijgt dat er een update is uitgevoerd. Dan wordt de index meteen bijgewerkt.

WEBDESIGN NIJMEGEN: WEBDESIGN OP MAAT

Ben jij met je bedrijf gevestigd in de regio Nijmegen en wil jij samenwerken met een gepassioneerde webdesigner? Dan ben je als bedrijf in Nijmegen bij VGWdesign aan het juiste adres. Hier vindt je de kennis en een eerlijk advies. Kom langs op de koffie en kom vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden. Bekijk hier een van onze projecten: MTC-Bernheze

Responsive

Webdesign moet afgestemd worden op elk apparaat: desktop, tablet en mobiel. Wij ontwikkelen, in samenspraak met u effectieve responsive designs. Het design moet logisch in elkaar steken, functioneel zijn , en semantisch goed gebouwd worden, gericht op vindbaarheid met als doel een hoge conversie. We bouwen uw website in Nijmegen, terwijl u regelmatig het design kunt checken. Dan sturen we desgewenst bij.

SEO geoptimaliseerd

Je wilt dat je website bijdraagt aan de resultaten van je bedrijf. Wij houden   tijdens de bouw rekening met de wensen van je bedrijf. Om dit te realiseren wordt de site zorgvuldig opgebouwd met de juiste zoektermen op de juiste plaats. Zodat Google de juiste bezoekers naar jouw website verwijst. Zo krijgt jouw website de aandacht die het verdiend.

WEBSITE NIJMEGEN: DESIGN VIA EEN TEMPLATE?

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met goed doordacht webdesign. Een webdesign template kun je kopen. Dat is zo, maar voor een conversie verhogende WordPress website heb je niet alleen een goed thema nodig. Out of the box heb je niet zomaar een op jouw bedrijf toegepast ontwerp. Bekijk hier een van onze projecten: Remedial Teaching Praktijk Klimop

Het is wel een economische manier om een mooie website te bouwen. Het ontwikkeltraject is dan natuurlijk een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

  1. U kiest een design uit de verschillende mogelijkheden.
  2. Samen met ons kiest u de kleuren waarmee gewerkt wordt.
  3. U zorgt voor goede foto’s of laat ons goede foto’s zoeken of maken.
  4. We passen dit toe op een homepage ontwerp en een basis pagina. Daarna kunt u deze pagina’s beoordelen.
  5. Spreken deze pagina’s u aan, dan bouwen we de andere pagina’s ook volgens dit ontwerp.

Dan is er nog een tussenvorm mogelijk. Het werken met eerder ontworpen en  voorgeprogrammeerde modules. Hier kunt u in samenwerking met ons de opbouw van elke pagina zelf bepalen.

Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf de eerste regel. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan hebt u echt een zeer origineel design.
Scroll to Top