logo
wordpress websites

Uw bedrijf online

Met een mooi ontworpen snel ladende website hebt u een professioneel visitekaartje in handen.

Een professionele website voor uw bedrijf

Zorg voor een goede online presentatie van uw bedrijf. Ik maak van elke website iets bijzonders. Snel een eenvoudige website op maat. Niet duur. Mooie vormgeving, overzichtelijk en persoonlijk. Om zelf te onderhouden of uit te besteden.

WordPress

Webdesign & webshops, speciaal voor ZZP-ers, kleine ondernemers en instellingen in de sector kunst, gezondheidszorg en welzijn.

Stijlvol

Stijlvolle en mooie websites, die snel zijn en makkelijk te vinden zijn op Google. Persoonlijk, betrouwbaar, snel. Meedenken met je wensen om te groeien op internet. Voor meer bekendheid en verkoop.

Wat hebt u nodig?

Soms volstaat een simpele website met een contactformulier. Maar vaak wil je meer met je website. Online afspraken laten maken door je cliënten. Boekingen voor vakanties mogelijk maken inclusief een veilige manier van betalen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat ik voor je regel

Het regelen van een domeinnaam op internet, het aanmaken van email-adressen. Ik neem je de zorgen uit handen. Beveiliging, back-ups, updates. Ik regel de Hosting voor je met alle toeters en bellen bij een gerenomeerde partij op het gebied van Webhosting. Problemen, stel je vraag en ik los het direct voor je op.