Webdesign Heeswijk-Dinther

Nieuwe website laten maken in Heeswijk-Dinther

Al vele ondernemers in Heeswijk-Dinther en directe omgeving hebben voor webdesign VGWdesign ingeschakeld. Naast een web bureau dat in de omgeving zit, zoekt u een web bureau dat de kennis heeft en u compleet kan ondersteunen. VGWdesign biedt verschillende diensten aan, waardoor wij u een uitgebreid pakket aan internetdiensten kunnen leveren. Dit voor erg scherpe tarieven.

  • Bouwen van een nieuwe website
  • Onderhouden van uw huidige website
  • Beter vindbaar maken van uw website
  • Ontwikkelen van een webshop in Woocommerce
  • Opzetten van een internet marketing campagne

Web bureau uit Heeswijk-Dinther

Om een unieke website te bouwen, komen wij graag bij u op bezoek. Zo zijn wij regelmatig voor ondernemers in regio Heeswijk-Dinther, Veghel, Oss en Uden actief. Daarnaast kunnen wij met een klantenbezoek kennismaken met uw bedrijf. U verkrijgt hierdoor altijd hét perfecte webdesign. Een bezoek van 1 uur is gratis. Daarbij krijgt u een eerlijk verhaal, geen verkooppraatje. U kunt ook na een afspraak bij ons op bezoek komen.

Zoekt u een webdesigner / webbouwer in Heeswijk-Dinther?

Dan bent u bij VGWdesign aan het juiste adres. U wilt uw nieuwe website natuurlijk laten maken door een bekend bedrijf. Een partner die in uw eigen regio actief is, die uw markt kent en waarbij deze direct te benaderen is. Met web bureau VGWdesign kiest u voor een partner die snel reageert en schakelt. Bij vragen krijgt u geen ticketsysteem. Nee u stuurt gewoon een berichtje of een mailtje en er is snel actie.

WEBDESIGN IN Heeswijk-Dinther

Wij gaan echter verder dan alléén het bouwen van websites, webwinkels of het maken van een webdesign. Met onze optimaal gebouwde websites krijgt u niet alleen een hele fraaie website, maar zorgen wij ook voor goede resultaten uit uw website of webshop.

Wij werken met WordPress en bekende moderne thema’s die goed onderhouden worden door de ontwikkelaars. Daarnaast met gebruiksvriendelijke pagebuilders als Elementor Pro en Brizy Pro. Wilt u zelf teksten en foto’s invoegen en bewerken, dan kunnen we dat heel gebruiksvriendelijk voor u instellen. Dan loopt u geen risico dat de lay-out verstoord wordt.

SEO geoptimaliseerd

Je wilt dat je website bijdraagt aan de resultaten van je bedrijf.. Om dit te realiseren wordt de site zorgvuldig opgebouwd met de juiste zoektermen op de juiste plaats. Zodat Google de juiste bezoekers naar jouw website verwijst. Zo krijgt jouw website het bezoek die het verdiend.

WEBDESIGN VIA TEMPLATE?

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met goed doordacht webdesign. Een webdesign template kun je kopen. Dat is zo, maar voor een conversie verhogende WordPress website heb je niet alleen een goed thema nodig. Out of the box heb je niet zomaar een op jouw bedrijf toegepast ontwerp.

Het is de meest economische manier om een mooie website te bouwen. Het ontwikkeltraject is dan een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

  1. U kiest een design uit de vele mogelijkheden.
  2. Samen met ons kiest u de kleuren waarmee gewerkt wordt.
  3. U zorgt voor goede foto’s of laat ons goede foto’s zoeken of maken.
  4. We passen dit toe op een homepage ontwerp en een basis pagina. Daarna kunt u deze pagina’s beoordelen.
  5. Spreken deze pagina’s u aan, dan bouwen we de andere pagina’s ook volgens dit ontwerp.

Dan is er nog een tussenvorm mogelijk. Het werken met eerder ontworpen en  voorgeprogrammeerde modules. Hier kunt u in samenwerking met ons de opbouw van elke pagina zelf bepalen.

Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf de eerste regel. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan hebt u echt een zeer origineel design.

Klanten over VGWdesign

Scroll naar boven