WEBDESIGN
EINDHOVEN

Een professioneel webdesign voor uw bedrijf in
Eindhoven

webdesign uden

Design

Maatwerk: we ontwerpen desgewenst uw website helemaal voordat de bouw ervan gestart wordt.  Dit is de meest arbeidsintensieve en  duurste variant. 

Template: u kiest een bestaand design en dat passen we naar uw wensen aan.

Website ontwikkeling

WordPress: alle mogelijkheden zoals zelf content aanpassen, bloggen, reserveringen en boekingen instellen etcetera.

HTML: alleen een brochure website nodig waarin u uw bedrijf presenteert.  Waarbij er weinig in de content  aangepast hoeft te worden. Dan is een website gebouwd in HTML voldoende.

SEO advies

SEO staat voor Search Engine Optimization. In gewoon Nederlands heet dit zoekmachine optimalisatie. 

SEO is het optimaliseren van (mobiele) sites  om hogere posities in zoekmachines te realiseren op relevante keywords. Keywords zijn de termen waarmee men zoekt.

Doordacht WordPress webdesign in Eindhoven

Een webdesign dat bezoek oplevert

Komen er wel bezoekers op je website, maar zijn ze snel weer weg zonder iets te doen? Ik als WordPress webdesign specialist kan jou helpen!

Een goed design geeft uw bedrijf een professionele uitstraling

De juiste boodschap breng je niet alleen over met een mooi webdesign, maar het moet natuurlijk ook snel werken. Waarom bezoekt men jouw website? Waar zijn deze mensen naar op zoek? Ze moeten meteen vinden waar ze voor op jouw website komen.

Huisstijl van je bedrijf

Het design wordt op de huisstijl van je bedrijf afgestemd, en op vindbaarheid en conversie gebouwd. VGWdesign richt zich als web bureau op de omgeving Eindhoven  en ontwerpt een webdesign dat rekening houdt met alle elementen voor jouw online succes. Wij spreken graag met je af bij ons in het Brabantse Heeswijk-Dinther waar we je graag vertellen wat er met WordPress allemaal kan.

WEBDESIGN IN EINDHOVEN

Ben jij met je bedrijf gevestigd in de regio Eindhoven en wil jij samenwerken met een gepassioneerde webdesigner? Dan ben je als  Eindhovens bedrijf bij VGWdesign aan het juiste adres. Hier vindt je de kennis en een eerlijk advies. Kom even langs op de koffie en kom vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden.

Responsive

Webdesign moet afgestemd worden op elk apparaat: desktop, tablet en mobiel. Wij ontwikkelen, in samenspraak met u effectieve responsive designs. Het design moet logisch en functioneel zijn. Daarnaast semantisch goed gebouwd worden, gericht op vindbaarheid met als doel een hoge conversie.

SEO geoptimaliseerd

Je wilt dat je website bijdraagt aan de resultaten van je bedrijf.. Om dit te realiseren wordt de site zorgvuldig opgebouwd met de juiste zoektermen op de juiste plaats. Zodat Google de juiste bezoekers naar jouw website verwijst. Zo krijgt jouw website het bezoek die het verdiend.

WEBDESIGN VIA TEMPLATE?

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke WordPress website begint met goed doordacht webdesign. Een webdesign template kun je kopen. Dat is zo, maar voor een conversie verhogende WordPress website heb je niet alleen een goed thema nodig. Out of the box heb je niet zomaar een op jouw bedrijf toegepast ontwerp.

Het is de meest economische manier om een mooie website te bouwen. Het ontwikkeltraject is dan een stuk korter. U kunt kiezen uit veel verschillende designs.

Globaal komen de stappen neer op het volgende:

  1. U kiest een design uit de vele mogelijkheden.
  2. Samen met ons kiest u de kleuren waarmee gewerkt wordt.
  3. U zorgt voor goede foto’s of laat ons goede foto’s zoeken of maken.
  4. We passen dit toe op een homepage ontwerp en een basis pagina. Daarna kunt u deze pagina’s beoordelen.
  5. Spreken deze pagina’s u aan, dan bouwen we de andere pagina’s ook volgens dit ontwerp.

Dan is er nog een tussenvorm mogelijk. Het werken met eerder ontworpen en  voorgeprogrammeerde modules. Hier kunt u in samenwerking met ons de opbouw van elke pagina zelf bepalen.

Maatwerk kan ook. Dan ontwerpen we uw website helemaal vanaf de eerste regel. Dit is wel meer tijdrovend, maar dan hebt u echt een zeer origineel design.
Scroll to Top