logo

UPtime robot

Een grote verbetering in het beheer van WordPress websites.

Tegenwoordig kun je met UPtime robot monitoren of je website wel continu online is . Deze monitort elke 5 minuten deze websites door een HTTP request (dus een verzoek tot reactie van de server) te sturen. Reageert een website niet dan krijg je een melding. Wanneer de website wel weer reageert krijg je ook weer een melding. Ideaal dus.

Is website onderhoud wel nodig bij WordPress websites?

Website onderhoud: dit behelst het up to date houden van WordPress, thema en plug-ins. Het regelmatig updaten is écht nodig om uw website veilig en goed werkend te houden. Dit is géé’n verkooppraatje. De WordPress core wordt als het goed geïnstalleerd is, automatisch van updates voorzien. Daarnaast worden er echter veel plug-ins (dit kunt u zien als een soort apps, die de functionaliteit van een WordPress  website uitbreiden) gebruikt. Gemiddeld zo’n 10 plug-ins voor een eenvoudige website. Deze zorgen voor bijvoorbeeld het afweren van malware en spam. Het verzenden van contactformulieren. Het monitoren van het websitebezoek, het maken van afspraken etc. etc.
Daarnaast draai ik regelmatig een malware en virus scan op alle door mij beheerde websites.  Hierdoor kunt u zeker zijn van de beste monitoring van uw website.

Genoemde prijzen zijn steeds excl. BTW.
De prijzen zijn exclusief eventueel bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die gevonden worden tijdens het updaten van WordPress of plug-ins. Het kan natuurlijk zijn dat een update van WordPress of een plug-in een probleem met de website geeft. Al deze elementen (WordPress, plug-ins en thema) moeten namelijk wel kunnen samenwerken. Mocht zoiets aan de hand zijn dan hebben we vanzelfsprekend overleg.

Onderhoud bevat:

  • back-up na elke wijziging
  • wekelijkse malware scan
  • uptime monitoring
  • update van WordPress
  • thema updates
  • plug-in updates
  • database optimalisatie
  • support op uurtarief

Bij concurrenten betaalt u hiervoor een bedrag van (zie Moonenmoonen240 tot wel 880 euro per jaar (de duurste wel met 1 uur ondersteuning per maand) zie coldcoffee. waarbij wel vermeld moet worden dat dit wel beheer en kennis op zeer hoog nivo is. Elle Rowbottom is zeer kundig. Maar dus ook erg prijzig. Bij mij heeft u ondersteuning vanaf 120 euro per jaar. Dus voor 120 euro per jaar heeft u uw WordPress website veilig en goed beheerd. Deze  service is goed vergelijkbaar met de service van de Moonenenmoonen. Ik kan ook uw website beheren, ook al is deze door een ander bedrijf of uzelf gemaakt. Acceptatie volgt pas na monitoring van de veiligheids status van uw website, het gebruikte thema, de gebruikte plug-ins en bepaling of uw hosting goed genoeg is. Ter vergelijking in de tabel op deze pagina een aantal bedrijven die ook WordPress onderhoud verzorgen.

Webshops in WooCommerce vergen meer werk. Hiervoor geldt een opslag van 30%.

Let op: niemand zal uw garanderen dat uw website nooit gehackt kan worden. Ik ook niet, maar ik bescherm de website zo goed mogelijk. Daardoor is het voor hackers geen laaghangend fruit, dat makkelijk te verschalken is. En ik zorg dat uw website in geval van problemen snel weer in de lucht is. En dat voor een vriendelijk tarief.

Deel dit bericht: