logo

Over mij

Mijn naam is Jos van Grinsven. Ik hou van webdesign en het ontwikkelen met WordPress als platform. Daarnaast werk ik ook met Brizy Cloud Pro. Hierbij is er geen onderhoud nodig. Alle beveiliging wordt extern geregeld. U kunt zelf tekst en afbeeldingen bewerken. Uw domein krijgt dan een brizy.site extensie. Uw domeinnaam stuur ik dan via een re-direct door.

Wilt u zelf niet kunnen bewerken, dan is een HTML website een goede keuze met een zeer gunstige prijs. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.

FAQ: Veel Gestelde Vragen

Naast Elementor Pro en Brizy Pro werk ik alleen met betrouwbare lichtgewicht WordPress thema’s en plug-ins van hoge kwaliteit.

Webdesign is echt mijn grote passie.  Al sinds 2010 houd ik mij bezig met het bouwen van websites. U kunt de klant tevredenheid checken via de Google reviews, onderaan op de pagina. 

U krijgt eerlijk advies, geen gladde verkooppraatjes. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bij problemen of vragen wordt u snel geholpen. Geen ticket systeem zoals je bij grote bedrijven aantreft. Zijn er problemen, dan los ik die snel op.

Mijn Missie

Betaalbare kwaliteit

Als ik zie wat een reclame bureau soms vraagt voor een website, dan schrik ik toch wel even. Een professionele website hoeft geen klein fortuin te kosten. Bij mij betaalt u een eerlijke prijs.

Tevreden klanten

Met Jos heb ik goede ervaringen. Hij heeft ontzettend veel kennis van zijn vak en deelt die ook graag met zijn klanten. Hij kan ontzettend mooie websites bouwen en doet dat snel en accuraat. We hebben samengewerkt aan de website blijstroom.nl. Ik zou zo weer met hem in zee gaan.
Al jarenlang onderhoud en ondersteund VGW Design onze website casalasuerte.nl Dit tot volle tevredenheid van ons! Jos denkt mee, houd in de gaten of de beveiliging voldoende is, en daarbij hoe het bezoek aan onze site verloopt. Reageert snel op eventuele problemen. Kortom alles wat je verwacht, en meer!
Jacques en Lilian
Eigenaars yogavakanties Casalasuerte.nl
VGW design heeft een mooie website voor mij gebouwd. Jos is kundig en geeft je veel tips. Ook het onderhoud van mijn website doet hij goed. Mijn praktijk krijgt veel meer bezoek sinds de nieuwe website. Mijn oude website trok nauwelijks bezoekers. Ik ben zeer tevreden!
Zeer tevreden over VGWdesign. Jos luistert goed naar de wensen van de klant en is altijd bereikbaar.
Cynthia Hanssen
Mede eigenaar ki-lowroermond.nl

Samen een project?

Denkt u na over een (nieuwe) website voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op