Meer winst met een goede website

Succes verzekerd

Hoe kun je het maximale uit je bedrijf halen met een goede website

Elk bedrijf wil zijn winst maximaliseren, en dat geldt zeker voor de hedendaagse online bedrijven. Met zoveel concurrerende bedrijven die strijden om de aandacht en de portemonnee van de klant, is de website van een winstgericht bedrijf de sleutel tot succes. Een website die goed ontworpen is, marketingvaardig is en gebruik maakt van de nieuwste technologieën kan een enorm krachtige troef zijn – en een fundamentele vereiste – voor een bedrijf om winst te maken.

Betalende klanten aantrekken

De website van een winstgevender bedrijf moet niet alleen klanten aantrekken, maar die klanten ook omzetten in betalende klanten en tegelijkertijd een bevredigende klantervaring bieden. Om dit te bereiken moeten bedrijven een sterke online aanwezigheid creëren die klanten ertoe aanzet meer te leren, meer te kopen en zich verder met het bedrijf in te laten.

Een effectieve website

Willen websites effectief zijn, dan moeten ze ervoor zorgen dat bezoekers snel en gemakkelijk de producten en diensten kunnen vinden die ze zoeken. Bedrijven kunnen dit doen door de website zo te ontwerpen dat klanten naar verkoop- en promotiepagina’s worden geleid, speciale aanbiedingen en promoties duidelijk worden weergegeven om de aandacht van de klant te trekken, klantbeoordelingen en andere klantgerichte inhoud worden aangeboden, en nuttige FAQ’s en andere pagina’s met klantenservice worden aangeboden. Hoe beter de klantervaring op de website, hoe groter de kans dat klanten een product of dienst kopen.

Zoekmachineoptimalisatie SEO

Naast het zorgen dat klanten snel en gemakkelijk producten en diensten kunnen vinden, kunnen extra functies zoals een krachtige zoekmachine en zoekmachineoptimalisatie (SEO) klanten helpen de website van het bedrijf direct te vinden en ervoor zorgen dat klanten langer op de website blijven. Een website moet ook een gebruiksvriendelijke navigatie bevatten die klanten aanmoedigt om verschillende producten en diensten met gemak te verkennen.

Systeemonderhoud om de website up-to-date en veilig te houden

Bovendien moet de website worden aangedreven door de nieuwste web technologieën om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft presteren. Dit omvat het routinematig uitvoeren van systeemonderhoud om de website up-to-date en veilig te houden. Het omvat ook het analyseren van de website prestaties om te bepalen of er gebieden zijn die moeten worden verbeterd, zoals het optimaliseren van pagina’s om sneller te laden of ervoor zorgen dat klantgegevens veilig zijn.

Geïntegreerd met andere marketing- en verkoopkanalen

Ten slotte moet de website van een winstgevender bedrijf ook geïntegreerd zijn met andere marketing- en verkoopkanalen. Bedrijven willen misschien hun website integreren met hun sociale media kanalen, een e-mail nieuwsbrief ontwikkelen, of pay-per-click (PPC) reclame gebruiken om meer business te genereren en meer verkeer naar hun website te sturen. Een succesvolle website moet niet alleen worden ontworpen om klanten te converteren, maar ook om een belangrijk onderdeel te zijn van de algemene marketingstrategie van het bedrijf.

De website van een bedrijf is de sleutel tot succes

Kortom, de website van een bedrijf is de sleutel tot succes in een steeds competitievere digitale markt. Een goed ontworpen website moet klanten aantrekken, een positieve klantervaring bieden, gebruik maken van de nieuwste technologieën en geïntegreerd zijn met andere kanalen. Door gebruik te maken van deze strategieën kan een bedrijf zijn winst maximaliseren door klanten naar zijn website te leiden en die klanten om te zetten in betalende klanten.

Neem contact op met VGWdesign voor een eerlijk advies inzake uw online aanwezigheid.

Jos heeft een prachtige nieuwe website gebouwd voor mijn massagesalon. Totally Body & Mind in Rotterdam. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

In 5 stappen naar een nieuwe website

1. Begin
Nadat u de offerte ondertekent heeft ontvangt u van VGWdesign een uitgebreide vragenlijst m.b.t. de sfeer, structuur en inhoud voor de website. Ook wordt er dan een planning gemaakt en overleggen we wanneer u de website live wilt hebben.

2. BOUW WEBSITE
U levert logo, huisstijl, foto’s en teksten aan. Hierna gaat VGWdesign aan de slag met het opzetten van een eerste opzet voor de website. Als het ontwerp gereed is krijgt u een link naar de testomgeving en vanaf dat moment kunt u online meekijken.

3. CORRECTIE EN TESTEN

U geeft feed back op het ontwerp. VGWdesign past het aan en voegt nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes.

4. OPLEVERING
VGWdesign voert de laatste testen uit en zet de website live. Hierna ontvangt u een schriftelijke handleiding (in het geval u een WordPress website gekozen hebt) waarmee u de content kunt wijzigen en aanvullen.

5. SERVICE EN ONDERHOUD
Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten. Dit kunt u zelf doen maar u kunt ook een service- en onderhoudscontract afsluiten met VGWdesign. 

Overleg en informatie uitwisseling doen we telefonisch, per e-mail of met een afspraak bij VGWdesign. Hiermee houden we de kosten van de website laag.

Scroll naar boven