logo

WordPress

Ik bouw uw website meestal in WordPress. Het meest gebruikte CMS ter wereld. Hiermee kunt u zelf veilig tekst en afbeeldingen aanpassen. Zonder de lay-out te verstoren.

Wat ik kan bieden.

Realistische doelen

Gewoon een eerlijke kijk op de mogelijkheden. En een duidelijk beeld van de kosten. Geen verassingen achteraf.

Responsive design

Tegenwoordig moet elke website op alle media goed gebruikt kunnen worden. Ongeveer 70% van het bezoek is via een telefoon. Dus mobile first approach.

Creatieve benadering

Wat is uw budget en wat zijn de mogelijkheden hiermee.
Neem vrijblijvend contact op.

Duidelijkheid

U vragen worden duidelijk beantwoord. Kan ik niet voldoen aan uw wensen, dan hoort u het meteen. Bij een akkoord over een project weet u waar u aan toe bent.

Beoordelingen van klanten

De website van Beleef Beieren was geen standaard klus. Door de snelle interactie met Jos en goede service en vooral ook heel accuraat werken, is de website er uit komen te zien zoals wij van Beleef Beieren het vooraf ook in gedachten hadden..
Na een aantal jaar was mijn bestaande website aan vernieuwing toe. Jos heeft uitstekend werk verricht bij het ontwerpen en bouwen van een geheel nieuwe site. De samenwerking was plezierig en interactief, waarbij snel en doelgericht naar het uiteindelijke resultaat is toegewerkt.
Ik ben erg blij met Jos. Hij houd mijn website modern, goed werkend en up-to-date.
Jos is een rustige persoon die je alles tot in de puntjes uitlegt. Hij zorgt voor snelle reacties op vragen en aanpassingen en wensen worden snel doorgevoerd.

Webdesign is mijn passie

Een professionele website voor een scherpe prijs. Bij een reclame bureau betaalt u zeker het dubbele. Informeer eventueel bij Mediaversa in Uden