Webdesign diensten

Wat kan ik voor U betekenen als webdesigner?

 1. Webdesign en ontwikkeling van uw website.
 2. Restyling van een bestaande website.
 3. Grafisch werk met Photoshop.
 4. Een uitgebreide website met tientallen pagina’s die gemakkelijk te onderhouden zijn. Geen probleem, ook als u dit zelf wil onderhouden.
 5. Ook uw webshop kan ik geheel naar uw wensen bouwen. Hiervoor gebruik ik de bekende WooCommerce plugin in combinatie met WordPress.

In de front-end development fase wordt de website opgemaakt volgens het visueel ontwerp. Hierbij maak ik gebruik van moderne technieken zoals HTML5, CSS3 en jQuery. Daarnaast zorg ik ervoor dat de websites ook werken in oudere browsers. Websites worden standaard getest in Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer 9 en hoger.

WordPress heeft zich inmiddels overduidelijk bewezen door gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid door zoekmachines. Ook ik ben overtuigd van de kracht van WordPress en verpak die graag in een goed ontworpen WordPress website voor u.

Door mij ontwikkelde websites bieden:

 • Eigentijdse en originele vormgeving met de laatste technieken (o.a. HTML 5).
 • Goede semantiek en structuur om hoger in Google te komen (SEO).
 • Teksten en foto’s zijn zelf te beheren via een bijgeleverd CMS.

Trends in webdesign:

 • Responsive  Webdesign is nu de standaard geworden. Het is ideaal als je website op alle media een goed beeld geeft. Een website waarbij u allerlei mogelijkheden wilt zoals een fotoalbum, een twitter cliënt, links naar een Facebook of LinkedIn account. Dit is met WordPress heel gemakkelijk te realiseren.
 • De nieuwste trend One Page Websites:
  Hier wordt alles in een grote pagina verwerkt . Javascript en een slimme vorm van programmeren zorgt voor een optimale gebruikservaring, op alle media.