logo

Contact

Wilt u een professionele  WordPress website voor uw bedrijf?  Neem dan vrijblijvend contact op.

U kunt gratis en vrijblijvend een uur overleg aanvragen

Eerlijk advies

In het overleg kunt u alle vragen stellen welke in u opkomen. Hierin vertel ik wat ik voor u kan betekenen. En welke kosten dit zal geven. U kunt alvast uitgaan van een veel gunstigere offerte dan een reclamebureau. Ik geef u een eerlijk advies, geen gladde verkoop praatjes.

Maar nogmaals geen enkel verplichting.

Beoordelingen van klanten

Jos heeft een prachtige website voor mij gemaakt. Omdat mijn wensen niet in een bestaand formaat pasten, hebben we stap voor stap met elkaar afgestemd. Soms was het even zoeken maar bracht altijd het gewenste resultaat. Als ik iets veranderd of aangevuld wil hebben dan is hij altijd heel goed bereikbaar. Zeer tevreden !
Ik heb recent mijn website Totally Body & Mind laten bouwen door Jos van Grinsven. Zijn bedrijf VGWdesign is een echte aanrader, zeker als je specifieke wensen heb en houd van een open communicatie. Jos is makkelijk in de omgang en probeert er alles aan te doen om jouw wensen na te streven. Ik zeg een top bedrijf met een topper als Jos. Bedankt voor alles Jos!
Fijne samenwerking met Jos luistert naar onze wensen. Snelle reactie op onze vragen. Jos houd het onderhoud van onze website bij zodat we ons daar geen zorgen over hoeven te maken. Mooie website van onze boerderijwinkel Bij ons thuis als eindresultaat. Dankjewel Jos
Een professioneel bedrijf en heel geduldig met de klantvragen. Zeer tevreden!

Passie in Webdesign

Een professionele website voor een scherpe prijs. Een goede website hoeft geen fortuin te kosten.